Мои объявления
 /  Пользователи  /  Римма ProOrganica

Римма ProOrganica

(информация о пользователе)

Контакты и время их последнего изменения

Римма ProOrganica
Дата регистрации (на сайте)
08.02.2021
Последний вход (активность на сайте):
Активность пользователя
07.01.2022, 17:21
Телефон: +380xxxxx показать
08.02.2021, 19:13
proorganica.prom.ua/ua/
08.02.2021, 19:13
08.02.2021, 19:13
Не указаны следующие данные: Telegram, Viber, Whatsapp, Skype; адрес профиля/страницы в Facebook, Instagram, Youtube
По дате регистрации пользователя, по количеству предоставленных контактных данных а также по дате изменения контактных данных можно косвенно (частично) судить о надежности пользователя.

Условия продажи, доставки и оплаты

Не указаны

Общая информация

Компанія ProOrganica – справжній експерт по очищенню і сортуванню, упаковці, зберіганню і логістиці, контролю якості органічних зернових і бобових культур.

ProOrganica - це підрозділ Chemex Ltd, LLC (ТОВ "ХІМЕКС ЛТД"), що працює в сільськогосподарській галузі понад тридцять років.

Chemex Ltd - експортоорієнтована компанія, але ми піклуємося і про українських прихильників здорового харчування, тому намагаємося задовольнити їх потреби у якісному органічному продукті.

Саме тому всі фермерські господарства, у яких ми закуповуємо сировину, сертифіковані як органічні оператори. Крім того, ми співпрацюємо з українськими та європейськими лабораторіями для підтвердження органічного статусу зернової продукції та її якісних характеристик.

Органічні продукти - це продукція сталого сільського господарства та/або харчової промисловості, отримана в результаті сертифікованого органічного виробництва. Під час виробництва органічних продуктів забороняється застосування хімічно синтезованих допоміжних речовин (добрив, пестицидів, технологічних добавок), іонізуючої радіації, регуляторів та стимуляторів росту, генетично модифікованих організмів (ГМО), антибіотиків з профілактичною метою, гормонів, консервантів, штучних ароматизаторів та барвників.

Наша діяльність сертифікована Органік Стандарт UA-BIO-108 відповідно до європейського Стандарту, що еквівалентний Постановами ЄС №834/2007, 889/2008. Подивитись сертифікати >

Споживачами продукції ProOrganica є органічні пекарні та кондитерські, ферми з вирощування мікрогріну, виробники органічних бакалійних товарів – цільнозернового та сортового борошна, круп, пластівців, а також ті, хто піклується про своє здоров’я і обирає якісне харчування.

Приєднуйтесь!

Администрация «APKUA» не несет ответственность за качество товаров и возможные проблемы при покупке/продаже/услугах.

Отзывы 0

(отзывов о пользователе нет)





ru
/ru/
0